COVID-19

På baggrund af DIFs forhandlinger med regeringen, og DKFs udmelding d. 21 april 2020, vil vi på det kraftigeste anmode alle medlemmer om at følge følgende henstillinger:

Hvis du har de mindste symptomer, så lad være med at ro! eller befinde dig på klubbens område.

Da adgangen til bådhallen er uafhængig af adgangen til klubhuset, følges DKFs anvisninger om at vi ikke giver totalt roforbud. Bare man husker at:

• Klubhuset er helt lukket for brug grundet de mange kontaktflader - dette gælder også værksted, Hytten, motionsrum mm.
  • Hold minimum 2 m afstand, og hjælp andre til at gøre det samme:
    • Klæd om hjemmefra, skriv din tur ind i Rokort hjemme fra, tag i klubben, tag båden ud og ro som vanligt, tag hjem og klæd om, og afslut turen i Rokort.
    • Undgå at mødes i klubben for andet end at ro en tur.
    • Som annonceret, er klubaktiviteter stadig indstillet indtil andet er meldt ud, dette gælder bl.a.
      • Ungdomsroning (der er online træning en gang i mellem)
      • Formiddagsroerne
  • Sørg så vidt muligt for at sikre brugen af eget udstyr
    • Hvis klubbens udstyr bruges, sørg for ne sikker rengøring

Bestyrelsen følger løbende situationen og disse instruktioner vil løbende blive holdt opdateret, så tjek hjemmesiden inden du tager i klubben.